ابتدا فایل صوتی زیر(سوره توحید با صدای عبدالباسط + صلوات) را پخش کرده و همراه آن تکرار نمایید و سپس نیت کرده و روی دکمه استخاره ،کلیک کنید👇👇
همراهان عزیز سایت طلسم نور،قبل از استخاره گرفتن به نکات زیر توجه فرمایید:
- استخاره درباره امور بی اهمیت و پیش پاافتاده صحیح نیست.
- تکرار یک استخاره در یک نیت جایز نیست، مگر شرایط عوض شود.
- در صورت تکرار استخاره در یک موضوع، استخاره اول صحیح می باشد.
- تمامی صفحات و آیات قرآن در ابزار استخاره طلسم نور ، ذخیره شده و بطور کاملا اتفاقی یک صفحه از قرآن را برای شما باز میکند و شماره صفحه و آیه ،بهمراه نتیجه کلی و تعبیر آن را بشما نشان میدهد.
استخاره چیست ؟
استخاره در لغت به معنای بهترین خواستن و خیر خواستن است و در اصطلاح دینی ، واگذار کردن انتخاب به خداوند در کاری است که انسان در انجام دادن آن شک و تردید دارد.در دین اسلام مومنان در مواردی خیر و صلاح کار خود را نمیدانند، به استخاره متوسل میشوند.
استخاره معمولا با استفاده از قرآن انجام میشود که سایت طلسم نور برای سهولت هرچه بیشتر شما ابزار استخاره ی آنلاین را تهیه نموده است.این ابزار بصورت اتفاقی یک صفحه از قرآن را باز نموده و نتیجه را برای شما نشان میدهد.
آداب استخاره صحیح
برای گرفتن استخاره بعد از طهارت و گرفتن وضو ، سه مرتبه سوره توحید را بخوانید و سه مرتبه بر محمّد و آل او صلوات بفرستید سپس این جمله را بیان کنید :
اَللّهُمَّ اِنّی تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنی مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـی غَیْبِـکَ.
( خدایا به کتاب تو استخاره میکنم. و بر تو توکل میکنم، پس تو نیز از کتاب خود، آن چه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده.)
سپس بر روی دکمه ی استخاره ی آنلاین کلیک نمایید و منتظر بمانید.
بهترین زمان برای گرفتن استخاره
بهترین زمان برای گرفتن استخاره با قرآن ، ایام سعد و ساعات سعد میباشد و بهتره در ایام قمر در عقرب انجام نشود. در ایام و ساعات نحس، قبل از استخاره برای رفع نحسی ساعات و ایام، دعای رفع نحسی بخوانید.
آيا عمل به استخاره واجب است ؟
خیر الزام شرعی در عمل به استخاره وجود ندارد اما بهتر است بر خلاف آن عمل نشود.
استخاره در چه اموری جایز نیست ؟
باید گفت استخاره در امور خیر همچنین درباره واجبات و محرمات وجهی ندارد. حتی در امور مکروه نیز معنا ندارد؛ استخاره درباره امور بی اهمیت و پیش پا افتاده هم نیز صحیح نیست.
همچنین در کاری که می توان با عقل و مشورت و علم به آن رسید، استخاره جایگاهی ندارد. بنابراین استخاره باید بعد از تعقل و مشورت و طی کردن راه حل های معمول مسائل و مشکلات باشد و اگر شخص به مرز تحیر و سرگردانی رسید آنگاه به استخاره رو آورد.